Веб-портал міста Люботин » Головна » Люботин вітав молодь міста зі святом!

 Люботин вітав молодь міста зі святом!
Автор: Chekardina   Додано:1 липня 2019   Переглядів:540   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Люботин вітав молодь міста зі святом!

 

Люботин вітав молодь міста зі святом!

Молодість і юність – це чудовий період у житті людини, особливий стан душі, коли людина здатна до творчості і реалізації найсміливіших задумів. Молодь – це наше майбутнє, і серед багатьох свят День молоді є особливим.

У неділю в Люботині проведено цілу низку святкових заходів, до організації яких активно долучилася новостворена Молодіжна Рада. Неодноразово разом із оргкомітетом актив Ради обговорював алгоритм проведення свята, вели перемовини із музичними групами і під час заходу забезпечували роботу локацій.

Цього дня ще із самого ранку розпочався відкритий турнір із пляжного волейболу, де команди змагалися  майже до вечора; охочі кататися на роликах взяли участь у майстер-класі із роликів від Коврігіна Владислава, а любителі ритмічних танців мали змогу долучитися до майстер-класу Олени Кальницької «ZUMBA». Приємно порадував виступ акробатичної студії «Melange».

Далі у глядацькій залі Будинку культури відбулася весела битва інтелектуалів між чоловіками і жінками – розважально-ігрова шоу-програма у зірковому складі: Євген Чурілов, Марк Літвін, Олексій Коваленко та Станіслав Чернишенко і дівчат: Катя Рєзнік, Олена Гречко, Юлія Рєдіна і Дана Скляр. Перемогли, звісно, дівчата, які підкорили суперників витримкою і співочим талантом.

Чудового настрою і драйву додали веселі гурти «Баварія-бенд», «SEDOYKOTBAND».

Фінальним подарунком для присутніх був флешмоб із кольоровими фарбами «Холі» та запальна дискотека.

Впродовж всього дня на території парку працювали розважальні локації, батути, фуд-корти.

Шановна наша молодь! Вітаємо вас зі святом і бажаємо упевнено йти до своєї мети й реалізувати потенціал усіх своїх можливостей в ім’я розквіту рідного краю.

 

Більше світлин: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/2965