Веб-портал міста Люботин » Головна » Увага! Наближаються Новорічні та різдвяні свята – це пора розваг, казкових сюрпризів та подарунків.

 Увага! Наближаються Новорічні та різдвяні свята – це пора розваг, казкових сюрпризів та подарунків.
Автор: Lubotin   Додано:17 листопада 2020   Переглядів:408   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Наближаються Новорічні та різдвяні свята – це пора розваг, казкових  сюрпризів та подарунків. Найбільше від усіх ці свята чекають наші діти, які заздалегідь пишуть листи Святому Миколаю та Діду Морозу з проханням здійснити їх мрії. 

 

Виконком Люботинської міської ради також щороку готує солодкі подарунки для дітей пільгових категорій. Звертаємося до батьків з проханням до 01.12.2020 рокуподати інформацію про свою дитину та визначити час і місце отримання подарунку, щоб наш міський Святий Миколай встиг пригостити солодощами ваших діток.    

 

Прохання до родин, які виховують дітей до 16 років включно:

- з інвалідністю;

- у малозабезпечених сім’ях;

- у багатодітних сім’ях;

- батьки яких є учасниками бойових дій у АТО.

 

звернутися до відділу у справах молоді та спорту за телефоном: 741 – 14 – 86  (начальник відділу Лазоренко Світлана Іванівна). Графік роботи відділу   понеділок – четвер з 08.00 до 17.00 год. , п’ятниці з 08.00 до 15.45 год. Зверніть увагу, що діти  вищеперерахованих категорій, які навчаються у школах Люботина, отримають солодкі подарунки за місцем навчання.  

 
начальник відділу у справах молоді та спорту 

Світлана ЛАЗОРЕНКО