Знай наших!
Автор: Chekardina   Додано:3 червня 2021   Переглядів:187   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Знай наших!

Знай наших!


У травні цього року в режимі онлайн відбувся Відкритий фестиваль-конкурс народної творчості ,,Творчість без меж", присвячений Дню Європи в Україні, участь в якому взяли дитячий ансамбль Люботинської гімназії №1 ,,Люботинські музики" і підготовча шумова група колективу під керівництвом В'ячеслава Будьонного і концертмейстера Тамари Волошиної.

У фестивалі брали участь 70 творчих колективів, і серед інших учасників наші таланти визнані кращими: Міжнародне журі нагородило обидва колективи Дипломами Лауреатів 1-го ступеню і Кубками.

Музичний колектив налічує більше, ніж 30 років своєї творчої діяльності, за цей час змінилося багато складів ансамблю, але кожен із них мав вагомі досягнення і перемоги на конкурсах різних рівнів, репрезентуючи українську культурно-виконавську традицію.

У репертуарі колективу різноманітна й різнопланова програму та цікава оркестровка музичних полотен: «Музичний привіт», «Ватра», попурі на теми українських музичних творів, мелодій Анатолія Матвійчука, джазові твори «Упрямая овечка», «Старое банджо» попурі із репертуару рок-груп Gueen, Deep Purple.

Щиро вітаємо неперевершений самобутній колектив із черговою перемогою, дякуємо його незмінним керівникам, і бажаємо творчої наснаги й яскравих успіхів!

 

 

,,Люботинські музики" - Лауреат Першого ступеня фестивалю-конкурсу ,,Творчість без меж" до Дня Європи в Україні

 

 

 

 

Підготовча шумова група ,,Люботинських музик"  - Лауреат Першої премії фестивалю - конкурсу ,,Творчість без меж" присвяченому до Дня Європи в Україні