Веб-портал міста Люботин » Головна » "Молодь проти війни"

 "Молодь проти війни"
Автор: Lubotin   Додано:19 серпня 2022   Переглядів:117   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

"Молодь проти війни"



Жителів Харківщини запрошують взяти участь у акції

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/117087

 

 

Всеукраїнську акцію ініційовано виконавчим комітетом Броварської міської ради Броварського району Київської області та підтримано Міністерством молоді та спорту України.

Щоб долучитися до акції учасникам необхідно записати музичний відео-кліп на пісню «Ми з України» (прикладом є оригінал), опублікувати його у соціальних мережах 24 серпня 2022 року з хештегом #молодьпротивійни та надіслати відео на електронну пошту vsm_bmr@ukr.net. Вік учасників: 14-35 років.

Організатори відзначають, що цьогоріч цінність незалежності нашої держави стала ще вищою для українців та набула значущості для всього світу. З моменту повномасштабного вторгнення загарбників в Україну в усього народу на меті лише одне – наша перемога. Для її наближення кожен робить певний внесок на різних фронтах.

«Зокрема молодь – локомотив розвитку суспільства – активно долучається до волонтерства, захищає нашу державу на передовій, висвітлює події та підтримує патріотичний настрій за допомогою мистецтва», - підкреслюють організатори акції.