Веб-портал міста Люботин » Головна » Люботин – місто талантів, і зірковий успіх ансамблю народних інструментів ,,Люботинські музики" продовжується!

 Люботин – місто талантів, і зірковий успіх ансамблю народних інструментів ,,Люботинські музики" продовжується!
Автор: Lubotin   Додано:1 червня 2023   Переглядів:61   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Люботин – місто талантів, і зірковий успіх ансамблю народних інструментів ,,Люботинські музики" продовжується!

Ансамбль отримав чотири нагороди "Г Р А Н - П Р І" за участь у престижних міжнародних конкурсах за 2022/2023 навчальний рік


 

Дитячий колектив знову отримав "Г Р А Н - П Р І" на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Я СуперЗІРКА!", що проходив у  м. Львові, 18.05.-22.05.2023 року, і на який було представлено більше 150 заявок конкурсантів із різних країн.

 Нашим юним музикантам – виконавцям музичного твору Є. Дербенко ,,Козацька хвацька" було приємно змагатися у виконавській і сценічний майстерності з музикантами інших країн, і вони заслужено були оцінені Міжнародним журі: ДИПЛОМ  Г Р А Н - П Р І!

Керівник Будьонний В'ячеслав Михайлович і концертмейстер Волошина Тамара Іванівна нагороджені ПОДЯКАМИ Міжнародного фестивалю-конкурсу "Я - СуперЗІРКА!" за добре серце, професіоналізм і любов до дітей.

Це вже четверта перемога, четверта найвища нагорода "Г Р А Н - П Р І"  за участь у  престижних міжнародних конкурсах за 2022/2023 навчальний рік!

Ансамбль народних інструментів ,,Люботинські музики" Люботинської гімназії № 1 Люботинської міської ради у різних складах і вікових категоріях у Міжнародних фестивалях і конкурсах отримав найвищі нагороди:  

 "ГРАН - ПРІ" м. Чернівці, 19.12.-25.12.2022 р. "Зірковий Миколай"-2022;

 "ГРАН - ПРІ" м. Одеса, 14.01.-16.01.2023 р.  "Дитинства казка";

 "ГРАН - ПРІ" м. Гамбург, Німеччина  25.03.-08.04.2023 р. "Musikalischer planet".

Ми пишаємося успіхами юних музикантів і бажаємо талановитому колективу ,,Люботинські музики" та його незмінним керівникам творчих злетів і нових досягнень.

 

 

Люботин – місто талантів, і зірковий успіх ансамблю народних інструментів ,,Люботинські музики" продовжується! Люботин – місто талантів, і зірковий успіх ансамблю народних інструментів ,,Люботинські музики" продовжується!

Люботин – місто талантів, і зірковий успіх ансамблю народних інструментів ,,Люботинські музики" продовжується!