Веб-портал міста Люботин » Головна » 23 серпня - День Державного Прапора

 23 серпня - День Державного Прапора
Автор: Lubotin   Додано:23 серпня 2023   Переглядів:68   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

23 серпня - День Державного Прапора

Шановні мешканці міської громади, прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора!

 

 

Це свято всіх поколінь українців. Під цим прапором у 1991 році наш народ утвердив свою віковічну ідею про державність і незалежність.

Наш Державний Прапор є прапором мирної країни, бо його кольори – блакитне небо і зернове поле –  нагадують нам про мрію українців вільно жити і працювати на рідній землі під мирним небом.

Наш Прапор є маркером вільної України. Під ним мужні захисники борються з російським агресором, а вимушені переселенці, які подолали ворожі блок-пости, побачивши жовто-блакитний стяг, відчувають себе на вільній землі. Українські прапори у зарубіжних країнах свідчать про підтримку світом нашої боротьби за визволення і незалежність.

Сьогодні ми долаємо великі труднощі на шляху до Перемоги, але ми впевнені, що війна завершиться українською Перемогою під синьо-жовтим стягом.

Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю кращих синів і дочок, які вірили в Перемогу України, наближали її незалежність.

Ми безмежно вдячні захисникам, всім, хто сьогодні, не шкодуючи життя і здоров’я, захищає Україну від росії-агресора.

Бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, щастя на довгі літа в мирній Україні.  Нехай мир і злагода запанують у нашому спільному домі.

       Ми – сильні, бо ми – разом! Ми переможемо!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З побажаннями Перемоги і миру

міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО