Веб-портал міста Люботин » Головна » До Дня визволення міста від нацистських загарбників

 До Дня визволення міста від нацистських загарбників
Автор: Lubotin   Додано:29 серпня 2023   Переглядів:63   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До Дня визволення міста від нацистських загарбників

 

До Дня визволення міста від нацистських загарбників


 

З нагоди 80 річниці визволення міста Люботина від нацистських загарбників та з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, на Меморіалі Слави міський голова Леонід Лазуренко, начальник відділення поліції №2 Харківського районного управління поліції №1 Михайло Цап разом із представниками громадськості вшанували пам'ять полеглих героїв.

Друга Світова війна, що тривала 1418 днів та ночей, і сьогодні тривожить душі людей, рідні яких загинули заради життя і майбутнього наступних поколінь.

У ході жорстоких тривалих боїв, що чотири рази за час війни точилися на території  міста Люботина, та під час фашистської окупації загинули тисячі громадян.  Вдячні люботинці пам’ятають героїв, які звільняли рідний Люботин.

З нагоди 80 річниці визволення міста Люботина від нацистських загарбників та з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, на Меморіалі Слави міський голова Леонід Лазуренко, начальник відділення поліції №2 Харківського районного управління поліції №1 Михайло Цап разом із представниками громадськості вшанували пам'ять полеглих героїв.

Вклоняємося усім тим, хто поліг у боях, захищаючи рідну землю, пишаємося подвигом і вшановуємо сучасних героїв – воїнів, які продовжують славні традиції своїх предків, і сьогодні в жорстокій битві захищають рідну українську землю та наближають день перемоги. Дякуємо за життя і твердо віримо в Перемогу.

Ми вистояли тоді, тож вистоїмо і зараз.

 

 

До Дня визволення міста від нацистських загарбників До Дня визволення міста від нацистських загарбників

До Дня визволення міста від нацистських загарбників