Веб-портал міста Люботин » Головна » Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» застерігають споживачів від передачі персональних даних невідомим особам

 Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» застерігають споживачів від передачі персональних даних невідомим особам
Автор: Lubotin   Додано:24 жовтня 2023   Переглядів:57   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» застерігають споживачів від передачі персональних даних невідомим особам



Довіряйте тільки офіційним джерелам!

Мережею шириться неправдива інформація, що з 22 жовтня Нафтогаз розпочинає збір персональних даних онлайн для вирішення питань щодо перерахунку і повернення коштів Нафтогазом за доставку/розподіл газу.  

Група Нафтогаз, Харківська та Харківська міська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» закликають споживачів бути уважними та обережними: у жодному разі не передавати свої персональні дані стороннім особам.  

Довіряти тільки офіційним джерелам! 

 Наголошуємо, документи на повернення переплат, що виникли перед минулим постачальником газу станом на 30.06.2023р.,  приймаються винятково в центрах обслуговування клієнтів. 

 Водночас Група Нафтогаз активно працює над розробкою та впровадженням онлайн механізму подачі документів для перерахунку та повернення коштів за доставку/розподіл газу. 

Ще раз підкреслюємо – Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» не збирають через інтернет жодної персональної інформації клієнтів. 

Звернутися за детальною консультацією можна до центрів обслуговування клієнтів, а також операторів Контакт-центру за номерами:  

  • 066-300-2-888  
  • 098-300-2-888  
  • 093-300-2-888