Веб-портал міста Люботин » Головна » Згадаємо полеглих Героїв.

 Згадаємо полеглих Героїв.
Автор: Lubotin   Додано:27 листопада 2023   Переглядів:34   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Згадаємо полеглих Героїв.



Геннадій Шегунов.

Триває визвольна війна народу України проти агресора. росія ненавидить нас, як націю, бо не може змиритися з нашою незалежністю і нескореністю, тому Велика Перемога здобувається великою ціною.
Рік тому при захисті України загинув військовослужбовець Геннадій Шегунов. З перших днів війни він допомагав волонтерам, а з 25 березня 2022 року захищав Україну від вторгнення російських військ. На війні був водієм механізованої роти механізованого батальйону. Мужньо боронив рідну країну, був тяжко поранений, а після одужання знову повернувся до лав захисників, та війна обірвала молоде життя.
Низько схиляємо голови перед подвигом Героя. Ми не забудемо! Ми не пробачимо! А помстою ворогові стане наша Перемога, про яку так мріяв, і заради якої воював Геннадій.
Указом Президента України № 10/2023 від 09.01.2023 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові солдат Шегунов Геннадій Олександрович нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно).
Герої не вмирають! Вони завжди боронитимуть рідну землю з небес!