Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні жителі міської громади!

 Шановні жителі міської громади!
Автор: Lubotin   Додано:25 грудня 2023   Переглядів:176   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні жителі міської громади!



 

Від усього серця вітаю вас із Різдвом Христовим і прийдешнім Новим 2024 роком!

     Вже другі новорічні свята ми зустрічаємо в умовах війни. І, на жаль, ще багато родин не зможуть зустріти свята разом за столом, бо хтось перебуває за кордоном, а хтось не у власній оселі. Цього року, як і минулого, захисники і захисниці зустрінуть Новий рік зі зброєю в руках, захищаючи мирне населення України. Але кожного дня, кожній миті ми наполегливо і рішуче наближаємося до Перемоги.
    Підбиваючи підсумки року, який минає, можна сказати, що він був сповнений напруженою працею і глибоким змістом. Висловлюю щиру вдячність усім жителям громади за підтримку, за згуртованість, за стійкість і оптимізм; дякую всім, хто не залишається байдужим до проблем, і проявляє себе активно у повсякденному житті громади. Дякую тим, хто своєю невтомною працею впродовж року забезпечував життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Попереду в нас багато напруженої роботи, та ми і надалі будемо віддавати всі сили і робити все, що від нас залежить, задля Перемоги.
     Бажаю всім, щоб у 2024 році здійснилися ваші задуми та сподівання. Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Різдвяні свята принесуть надію на мирне життя, а Новий рік принесе щедрі здобутки.
    Вірю, що 2024 рік стане роком Перемоги! Україна стане вільною від ворога, і  захисники й захисниці повернуться в свої родини до мирного життя.
 
З побажанням  переможного  миру  міський  голова   Леонід ЛАЗУРЕНКО