Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають!

 Герої не вмирають!
Автор: Lubotin   Додано:16 січня 2024   Переглядів:29   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають!



Абросімов Анатолій Михайлович загинув 10 січня 2024 року в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області

   Триває повномасштабна війна, та українці – незламна нація, яка вже біля двох років опирається російській агресії. Наші нескорені, сміливі захисники боронять цілісність України на сході та півдні. У кожного з них недоспані ночі і втрачене здоров’я. І всі вони – Герої не з далекої історії, а з героїчного сьогодення, і творять сучасну історію нашої країни заради єдиної мети – просто жити у мирній та вільній Україні. Вони жертвують своїм життям, аби захистити свій народ, свою землю, свої сім’ї.
    Таким відданим захисником України був солдат Абросімов Анатолій Михайлович, 08.11.1981 р.н., який ще з серпня 2021 року став на її захист від російських окупантів. Під час широкомасштабного вторгнення росії, на передовій захищав українську землю, був навідником 2 кулеметного відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки.
    За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України В. Залужного «Золотий хрест». Нагороджений відзнакою Президента України – медаллю «За військову службу Україні» та відзнакою Православної Церкви України – медаллю «За жертовність і любов до України».
     Відданий військовій присязі на вірність Україні, в результаті артилерійського обстрілу з боку російської федерації, загинув 10 січня 2024 року в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.
Осиротіли малолітні син і донька захисника, у безутішному горі родина загиблого.
Ми схиляємо голови у глибокій вдячності перед Героєм і щиро співчуваємо рідним і близьким воїна. Світлий, добрий спомин про мужнього захисника залишиться у наших серцях та спогадах бойових побратимів, родичів і земляків.
Герої не вмирають! Вічна пам'ять, честь і слава незламному воїну!
Похорон Героя пройде сьогодні, 16 січня,  о 12:00 на Алеї Слави міського цвинтаря.
Ми ніколи не пробачимо рашистам відібраних життів наших земляків!
Ми переможемо!
Слава Героям!