Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають

 Герої не вмирають
Автор: Lubotin   Додано:2 лютого 2024   Переглядів:106   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають.

Гиренко Володимир Миколайович загинув 1 лютого біля населеного пункту Іванівка Харківської області.



   Триває війна, у якій нахабний російський злочинець посягнув на нашу свободу. Та українці, об’єднавши зусилля на всіх фронтах, борються з агресором. І будуть боротися, допоки не звільнять від окупанта кожний метр своєї землі. На жаль, при цьому втрачають свої життя, і все більше горя й сліз приносить кривава війна.
    Чорна звістка знову надійшла до міської громади: війна забрала життя ще одного нашого мешканця – Гиренка Володимира Миколайовича, 02.08.1972 р.н.
    З перших днів війни Володимир був одним із лідерів, а в подальшому – командиром добровольчого формування Люботинської міської територіальної громади № 1 «Варта»,  яке вживало всіх необхідних заходів для оборони та захисту населення міської громади.
    Із червня 2022 року перейшов до лав Збройних сил України і самовіддано захищав рідну землю командиром відділення снайперів на Сході України.
   Молодший сержант Гиренко Володимир загинув 1 лютого поблизу населеного пункту Іванівка Харківської області, отримавши несумісні з життям рани. 
   Володимир був люблячим і турботливим сином, братом, батьком і чоловіком. Мріяв, щоб три його доньки жили в незалежній та вільній Україні. Був активним і відповідальним депутатом VI, VII і VIII скликань Люботинської міської ради, справжнім патріотом, незламним воїном та зразком міцності духу, він без вагань присвятив своє серце і життя Україні –  таким і залишиться назавжди в нашій пам’яті.
   Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Нехай Бог допоможе Вам пережити цю страшну втрату. 
   Герої не вмирають! Ми ніколи не пробачимо ворогам смерті наших захисників!

Відспівування захисника відбудеться о 14-00 в Гиівському храмі. Прощання із загиблим Героєм пройде на центральному кладовищі завтра, 3 лютого о 15-00 годині.