Веб-портал міста Люботин » Головна » Організація ветеранів м. Люботина вітає всіх жінок міської громади з Міжнародним жіночим днем – 8-Березня!

 Організація ветеранів м. Люботина вітає всіх жінок міської громади з Міжнародним жіночим днем – 8-Березня!
Автор: Lubotin   Додано:8 березня 2024   Переглядів:28   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Організація ветеранів м. Люботина вітає всіх жінок міської громади з Міжнародним жіночим днем – 8-Березня!

Вітаємо найкращих жінок міської громади зі святом і бажаємо Перемоги і миру кожній родині.

 

У Люботинській ветеранській організації відбулася зустріч, присвячена Міжнародному жіночому дню 8 Березня, участь у якій взяв заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вячеслав Рубан. Від імені міського голови Леоніда Лазуренка він передав щирі привітання зі святом, побажав ветеранам доброго здоров'я і найшвидшої Перемоги над російськими загарбниками. Щоб всі наші воїни, які нас захищають, повернулися живими і здоровими до своїх домівок і взяли активну участь у відбудові зруйнованих рашистами наших міст і сіл.

Голова Організації ветеранів Сергій Котихін подякував за привітання і зазначив, що керівництво міської громади завжди знаходило можливість для підтримки ветеранів, дітей війни і ветеранів праці. Він наголосив на тому, що нашим дітям також випала нелегка доля захищати нашу Батьківщину від ненависного ворога. І сьогодні вони беруть активну участь у бойових діях, і кожен їхній визвольний крок наближає нас до Перемоги. Але на, жаль, безжальна війна забирає життя наших воїнів. Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у боях за Батьківщину.

Голова первинної ветеранської організації селища Караван, членкиня прес-центру ветеранської організації, керівник ветеранського ансамблю "Мрія" Лідія Кучерява напередодні жіночого свята написала вірші, присвячені цій даті і нашим визволителям.

Учасники зустрічі з задоволенням співали українські народні пісні, читали свої вірші, дякували всім, хто організував цю зустріч.

Вітаємо найкращих жінок міської громади зі святом і бажаємо Перемоги і миру кожній родині.

 

Микола Пархоменко - керівник прес-центра ветеранської організації м. Люботин