Ансамбль «Мрія»
Автор: Chekardina   Додано:25 березня 2013   Переглядів:1395   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Ансамбль «Мрія»

Нещодавно в актовому залі Люботинської машинної станції №213 виступив з концертною програмою жіночий самодіяльний колектив Люботинського залізничного вузла Південної залізниці, ансамбль ветеранів «Мрія». В репертуарі колективу жартівливі українські та російські пісні. Зачаровують аматорські пісні такі, як «Пісня про Люботин», «Вальс ветеранів» та інші, слова і музику до яких написала голова вузлової ради ветеранів Олена Єременко. Вона являється і солісткою «Мрії».

Берегиня української пісні, ветеран педагогічної праці, голова первинної ветеранської організації «Караван» Л. М. Кучерява вміло поєднала в концертній програмі поезію з піснею, та любов до неї. Не дивлячись на свій молодий вік, колективу «Мрії» лише два роки, вони вже з великим успіхом виступали:  в локомотивному депо станції Люботин,  Управлінні Південної залізниці, Люботинській відділковій лікарні, на міському святі Дня Перемоги, 25-річчі Люботинської ветеранської організації, на міському святі Дня міста та брали участь в інших заходах.

Не зважаючи на почесний вік, учасниці ансамблю Р. І. Саяпіна, З. А. Жук, Н. М. Дьяченко приїздять з селища Караван до м Люботин на репетиції та виступи. Активну участь в ансамблі беруть люботинки З. І. Шинкаренко та Н. Ф. Приходько.

 

 

Ансамбль «Мрія»

 

 

Зачаровує слухачів віртуозна гра акомпаніатора – баяніста Олександра Нестеренка.

Концерт відбувся завдяки підтримці Начальника КМС 213 В. О. Шабанова, голови профспілки О. В. Пелишенко та голови Сумського теркома М. І. Бельської.

На концерті були присутні колишній прораб КМС 213, заслужений будівельник залізничного транспорту В. Ф. Лобанов,  Почесний залізничник Ю. М. Григоряк, ветерани праці, діти війни.

 По закінченні концерту голова Люботинської вузлової Ради О. І. Єременко щиро привітала іменинників – ювілярів з Днем народження, прочитала свої вірші, присвячені цій події та вручила В. І. Алізаренко та Ю. І. Григоряку скромні подарунки.

      Микола Пархоменко, керівник прес-центра міської ветеранської організації м. Люботин

    На знімку виступає ансамбль «Мрія».

    Фото автора