Веб-портал міста Люботин » Головна » Управління праці та соціального захисту населення повідомляє

 Управління праці та соціального захисту населення повідомляє
Автор: Chekardina   Додано:13 березня 2012   Переглядів:1131   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

     Управління праці та соціального захисту населення повідомляє, що Кам’янець-Подільський планово-економічний технікум-інтернат оголошує прийом абітурієнтів (осіб з обмеженими фізичними можливостями: інваліди І-ІІІ груп, діти-інваліди) на 2012-2013 навчальний рік за спеціальностями:

  1. Бухгалтерський облік (системи АПК)  
  2. Економіка підприємства (системи АПК) 
  3. Соціальна робота

     Для вирішення основних завдань підготовки конкурентоспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.

    Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичним пункт у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляційний лікарський кабінети.

   До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками для обслуговування студентів на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком.

    За детальною інформацією звертатися до управління праці та соціального захисту населення у відділ пільг та соціальних гарантій.