ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ
Автор: Chekardina   Додано:15 березня 2012   Переглядів:1067   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

                      «ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

 

   В час, коли за вікном настає весна, все розквітає-  пасажири проїздом через місто Люботин  з вікон вагонів  бачать неприглядну картину -  накопичення твердих побутових відходів в смузі відводу Південної залізниці.

     На  прохання Люботинського  міського голови Південною  залізницею було встановлено  контейнери для збору твердих побутових відходів на розі вулиць  Травнева та Артема , вулиць Залізнична та Фісака, вулиць Деповська та Ленінградська , але тривалий час  вивіз ТПВ на полігон виробничого Управління комунального господарства Люботинської міської ради Харківської області не здійснюється. Внаслідок чого  сміття накопичується на площадках та поблизу них, при цьому виникає пряма загроза накладання їх на колію, а в результаті стає загроза сходу рухомого складу з тяжкими наслідками.

 

Шановні громадяни міста Люботин!

    Побутові відходи виносьте у спеціально встановлені контейнери. Не допускайте випадків накопичування їх у «несанкціонованих місцях» поблизу залізничного полотна, а також випадків  накладання  предметів на залізничну колію!

                  «ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ» запорука здоровому та довгому життю Вас та Ваших дітей!

 

 

Начальник виробничо-технічного

відділу дистанції колії  

Книш Т.І.