Веб-портал міста Люботин » Головна » Як узаконити самобуд?

 Як узаконити самобуд?
Автор: Svetlana   Додано:17 липня 2012   Переглядів:1076   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні мешканці міста !

 

    Рішенням ХVІІ сесії Люботинської міської ради VІ скликання від 09.02.2012 року №24 було затверджено Порядок вирішення питань, пов”язаних із самочинним будівництвом на території Люботинської міської ради.

   Цей порядок регулює процедуру вирішення питань, пов”язаних із самочинним будівництвом на території Люботинської міської ради, з метою визначення можливості збереження об”єктів самочинного будівництва, надання земельних ділянок під уже збудовані об”єкти, а також будівництво яких самочинно розпочате і незавершене.

    Порядок окрім громадян міста також поширюється на всі підприємства, установи та організації, всіх суб”єктів підприємницької діяльності, фізичних осіб.

    Тому, якщо Ви здійснили самочинне будівництво будь-яких об”єктів на своїй земельній ділянці, то Ви можете звернутися з заявою до Люботинської міської ради з проханням надати дозвіл на збереження самочинно побудованих об”єктів.

    Також, за всіма роз”ясненнями та консультацією з цього питання Ви можете звернутися до Люботинського проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро за телефоном 741-12-88, або прийти особисто на прийом за адресою: м. Люботин, вул. Радянська №24/1, 2-й поверх з 9-00 до 16-00, щодня, окрім суботи та неділі.

 

                                                                 Люботинське ПВ АПБ