Веб-портал міста Люботин » Головна » Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

 Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»
Автор: Chekardina   Додано:4 лютого 2013   Переглядів:1054   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

20 років тому, а саме 3 лютого 1993 року, Верховна Рада України постановила: віднести місто Люботин до категорії міст обласного підпорядкування.

З цієї нагоди, 02 лютого 2013 року в читальній залі центральної бібліотеки  було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Команда знавців складалася з учасників гуртків міського будинку культури, а командою глядачів були працівники культури міста.

Перед початком гри директор Краєзнавчого музею Каракаптан Л.М. провела для всіх присутніх екскурсію «Історія рідного міста». Діти уважно слухали розповідь про цікаву історію Люботина, а потім ця інформація їм знадобилася при обговоренні відповідей на питання.

Гра проходила за правилами телевізійної версії, з відповідним музичним оформленням, з виносом «Чорної скриньки». Питання були пов’язані з історією та сучасністю Люботина.

Діти з великим задоволенням прийняли участь у цьому заході та продемонстрували неабиякі свої інтелектуальні здібності, про що свідчить фінальний рахунок - 6:2 на користь команди знавців.

Організували і провели цю гру міський відділ культури та міський будинок культури за участю міського краєзнавчого музею.

По завершенні заходу діти отримали призи за перемогу та жваво обговорювали всі перипетії цієї захопливої інтелектуальної гри за солодким столом, який підготували організатори.

 

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

 

 

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

 

 

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності міського будинку культури

Ю.В. Еткало