Веб-портал міста Люботин » Головна » Про встановлення тарифів на водовідведення для населення та бюджетних установ, які надає ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів»

 Про встановлення тарифів на водовідведення для населення та бюджетних установ, які надає ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів»
Автор: Svetlana   Додано:20 листопада 2014   Переглядів:912   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 11 листопада 2014 р.   № 193

 

Про встановлення тарифів на водовідведення для населення

та бюджетних установ, які надає ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів»

 

   Розглянувши листа генерального директора ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів» Тищенка В.Ф. з проханням встановити тарифи на водовідведення для населення та бюджетних установ (Караванський ДНЗ та Караванська ЗОШ), керуючись п.п 2 п.а ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Люботинської  міської ради

 

В И Р І Ш И В :

1.Встановити з 01 грудня 2014 року ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів» тарифи:

- для населення за 1 куб.м. водовідведення – 7,50 грн. з урахуванням ПДВ;

- для бюджетних установ, а саме: Караванський ДНЗ та Караванська ЗОШ за 1 куб.м.  

  водовідведення – 23,0 грн. з урахуванням ПДВ.

2.Рішення виконавчого комітету Люботинської міської ради від 14.03.2006 року № 119 «Про затвердження тарифу на послугу з водовідведення, що надається ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів»» вважати таким, що втратило чинність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти  на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Маліка В.Г. та генерального директора ТОВ «Караванський завод кормових дріжджів» Тищенка В.Ф.

 

Міський голова В.О.Теличко