Веб-портал міста Люботин » Головна » Дякуємо за допомогу!

 Дякуємо за допомогу!
Автор: Chekardina   Додано:8 червня 2015   Переглядів:996   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Дякуємо за допомогу!


Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.  

Люботинська дитяча музична школа є центром академічної культури та естетичного виховання міста Люботина. Тут діти з різних шкіл міста навчаються мистецтву гри на баяні, акордеоні, гітарі, бандурі, ударних інструментах, фортепіано, вокального співу, хорового мистецтва, декоративного мистецтва, основ акторської майстерності. В школі навчається 100 талановитих дітей міста. Про рівень підготовки в школі красномовно свідчать безліч дипломів лауреатів та дипломантів Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів і фестивалів.

Але існує і багато проблем. Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Такими для нас стали депутат Харківської обласної ради, Почесний громадянин міста Люботина, директор ТОВ «Лазуріт» Лазуренко Леонід Іванович, депутат Люботинської міської ради, голова правління ПАТ "Люботинський хлібозавод" Лобунець Сергій Борисович,  депутат Люботинської міської ради  Романченко Андрій Михайлович та керівник ТОВ універмаг «Ювілейний» Макаренко Ірина Борисівна, які надали велику допомогу для проведення реконструкції котельної нашої школи.

  За добрі справи та увагу їм щира вдячність від нашого шкільного колективу, батьків та дітей. Щастя вам, здоров'я, великих творчих успіхів у такій благородній справі. Нехай добро повернеться сторицею і буде гідно оцінене іншими людьми. 

 

З подякою і великою  повагою,

колектив Люботинської дитячої музичної школи