Веб-портал міста Люботин » Головна » Зустріч міського голови з Почесним консулом України в м. Падуя (Італійська республіка) Марко Тозоном

 Зустріч міського голови з Почесним консулом України в м. Падуя (Італійська республіка) Марко Тозоном
Автор: Chekardina   Додано:11 квітня 2016   Переглядів:862   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Зустріч міського голови з Почесним консулом України в м. Падуя  (Італійська республіка) Марко Тозоном

Нещодавно, на запрошення міського голови Л.І. Лазуренка, наше місто відвідав Почесний консул України в м. Падуя  (Італійська республіка) Марко Тозон.

В ході зустрічі поважного гостя  було інформовано про сьогодення міста та  плани щодо розвитку Люботина на майбутнє.   Обговорювались питання можливої співпраці в різних галузях із  залученням європейського та зокрема італійського бізнесу в спільні проекти, в тому числі на умовах грантів.   Найбільше Почесного консула зацікавила можливість участі в інфраструктурних  проектах щодо розвитку водо-, електропостачання, водовідведення, а також питання улаштування реабілітаційного центру на базі пам’ятки архітектури національного значення - Палацу заміської садиби (в Гиївці), останніми господарями якої були князі Святополк-Мирські, що внесли значний вклад в розбудову міста.  

Зустріч пройшла в теплій  діловій атмосфері.   Марко Тозон та Л.І. Лазуренко констатуючи важливість розвитку українсько-італійських культурних та економічних зв’язків,  висловили задоволення   результатами зустрічі  та  надію на подальшу взаємовигідну співпрацю.

 

Начальник відділу з питань

містобудування та архітектури 

                                                                                 С.Г. Кравченко 

Зустріч міського голови з Почесним консулом України в м. Падуя  (Італійська республіка) Марко Тозоном