Веб-портал міста Люботин » Головна » Урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Європейського союзу

 Урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Європейського союзу
Автор: Chekardina   Додано:13 травня 2017   Переглядів:625   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У м. Люботині відбулася урочиста церемонія підняття державного прапора України  та прапора Європейського союзу з нагоди відзначення Дня Європи та у зв’язку із з рішенням Ради ЄС про схвалення безвізового режиму для громадян України


Перед присутніми виступив міський голова Леонід Лазуренко, який привітав усіх мешканців міста із визначною подією, а також висловив слова вдячності Президенту України Петру Порошенку і  Уряду України за це велике досягнення, яке увійде в історію становлення нашої демократичної держави.

 Він наголосив, що Україна – це серце Європи.  Ми повернулися у свій історичний дім. І насамперед наша Вітчизна є європейською країною не тому, що її територія — центр Європи, а тому що українці здавна сповідують ті принципи свободи й незалежності, які притаманні багатьом народам інших держав.

Ми європейці настільки, наскільки ми - українці, і лише відчувши себе справжнім українцем, можна збудувати свій українский дім за європейськими стандартами.

 Право підняття державного прапора України  та прапора Європейського союзу  було надано міському голові Леоніду Лазуренку та учаснику бойових дій, ветерану АТО Юрію Чернишенку. 

 

Урочиста церемонія підняття державного прапора України  та прапора Європейського союзу

 

Урочиста церемонія підняття державного прапора України  та прапора Європейського союзу