Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » ПРАВА ЗВІЛЬНЕНИХ ПРАЦІВНИКІВ РАЗОМ ЗАХИЩАЮТЬ СИСТЕМА БПД І ПРОФСПІЛКИ

 ПРАВА ЗВІЛЬНЕНИХ ПРАЦІВНИКІВ РАЗОМ ЗАХИЩАЮТЬ СИСТЕМА БПД І ПРОФСПІЛКИ
Автор: Бутенко Анна   Додано:18 травня 2021   Переглядів:144   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Не останню роль в ускладненні економічного стану більшості підприємств та організацій відіграла пандемія, яка спричинила падіння обсягів виробництва та надання послуг майже в усіх сферах діяльності. Це потягло за собою зниження рівня оплати праці, скорочення тривалості робочого часу працівників, несвоєчасність отримання коштів за виконану роботу. Тому кількість працівників, трудові права яких порушуються, не зменшується, і вони вимушені звертатися за допомогою, зокрема, і правовою.
Для налагодження взаємодії щодо опрацювання механізму забезпечення працівників безоплатною правовою допомогою, захисту їх трудових, соціально-економічних прав, а також на виконання Меморандуму про співробітництво, черговий спільний захід провели Регіональний центр з надання БВПД у Луганській та Харківській областях і Об’єднання профспілок Харківської області. Участь у заході взяли Вікторія Гайворонська, заступниця директора Регіонального центру, голова ради адвокатів Харківської області Вікторія Гайворонська та спеціаліст з трудового права, доктор юридичних наук Лариса Велічко.
Читайте далі на сайті: https://www.legalaid.gov.ua/.../prava-zvilnenyh.../