Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » ЯК ПРОТИДІЯТИ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

 ЯК ПРОТИДІЯТИ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ
Автор: Бутенко Анна   Додано:18 травня 2021   Переглядів:160   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Чергова онлайн-лекція, організована Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях, була присвячена темі домашнього насильства, запобіганню та протидії йому.
Вікторія Гайворонська, заступниця директора Регіонального центру, дала алгоритм дій як потерпілим від такого насильства, так і працівникам місцевих центрів і бюро правової допомоги.
Під час обговорення учасниками були порушені деякі питання недосконалості правового регулювання надання безоплатної вторинної правової щодо допомоги громадянам, які стали жертвами домашніх агресорів. Було прийнято рішення звернутися за роз’ясненнями до вищих відомств, від яких залежить розв’язання таких питань.
Звертаючись до тих, хто й далі мовчки страждає від домашнього насильства, Вікторія Гайворонська закликала не потурати агресорам, провокуючи їх на подальші знущання, а звертатися до поліції, до центрів безоплатної вторинної правової допомоги. Щоб розірвати хибне коло, слід керуватися перефразованою народною мудрістю: «Б’є – значить, сяде!»
ЯК ПРОТИДІЯТИ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ