РОБОЧА ЗУСТРІЧ
Автор: Бутенко Анна   Додано:14 липня 2021   Переглядів:171   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ДИРЕКТОРА РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ТА ПРЕДСТАВНИКА УПОВНОВАЖЕНОГО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях і представництво Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Харківській області пов’язує давня співпраця.
На підставі укладеного Меморандуму проводяться спільні заходи, приміром, відвідання місць несвободи для роз’яснення особам, що там утримуються, їх прав. Або моніторингові візити до правоохоронних органів для виявлення випадків неповідомлення Регіонального центру про затримання. Регулярно проводяться також робочі зустрічі для обговорення результатів роботи, поточних питань і планування.
Під час сьогоднішньої робочої зустрічі Анатолія Бородавки, директора Регіонального центру, та Сергія Кузьменка, Регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Харківській області ,обговорювалася подальша співпраця з питань дотримання прав затриманих та ув'язнених осіб, забезпечення їх права на безоплатну вторинну правову допомогу, а також проведення правоосвітніх заходів.
Після робочої зустрічі Анатолій Бородавка та Сергій Кузьменко взяли участь у прес-конференції щодо захисту прав засуджених та ув’язнених осіб в Україні.
РОБОЧА ЗУСТРІЧ