Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » Підсумки ХІІI конкурсу з відбору адвокатів

 Підсумки ХІІI конкурсу з відбору адвокатів
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 серпня 2021   Переглядів:129   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

10071; Підбито підсумки ХІІI конкурсу з відбору 128105;‍127891;129489;‍127891;адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, у м. Київ та 24 областях. За результатами конкурсу 627 адвокатів включені до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.
Конкурс проходив у два етапи, а обов’язковою умовою участі адвокатів у конкурсі є проходження дистанційного курсу «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги».
Для участі у конкурсі зареєструвалися 766 адвокатів, документи яких відповідають встановленим вимогам. Дистанційний курс успішно пройшли 704 адвокати. Конкурсні комісії розглянули документи адвокатів та оцінили за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосування до них дисциплінарних стягнень, результатами проходження дистанційного курсу.
Другий етап конкурсу передбачав індивідуальні співбесіди адвокатів з конкурсною комісією. Ключовим при оцінюванні готовності адвокатів до надання безоплатної правової допомоги стала їх мотивація, а також емоційна врівноваженість, комунікабельність та вміння представити приклади надання правової допомоги.
Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3xEXrax
Підсумки ХІІI конкурсу з відбору адвокатів