Сітілайти та банери
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 січня 2022   Переглядів:130   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Ось такі 129703; сітілайти та банери можуть побачити люди в різних містах України. Ми їх розмістили в межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», хоча, звісно, система безоплатної правової допомоги щодня працює на протидію цьому ганебному явищу. Важливо, що що всі постраждалі від домашнього насильства, згідно з 128195;Законом України "Про безоплатну правову допомогу", мають право на безкоштовне представлення своїх інтересів у суді.
129001; Усе більше людей, що зазнали насильства в сім'ї, наважується звертатися по кваліфіковану правову допомогу. 1 694 консультацій та роз'яснень, 1 889 випадків представництва в суді, 557 перенаправлень для отримання психологічної допомоги, 162 телефонні консультації - така статистика системи БПД за два роки.
Проте на сьогодні лише двоє зі ста постраждалих від домашнього насильства звертаються по допомогу до системи БПД. Насправді ж коло тих, хто стикається з цим ганебним явищем, ширше, й лише одиниці з них готові боротися за свої права 9785;65039; Насамперед – через незнання, як себе можна захистити та куди звертатися. Тож у цій інформаційній кампанії для системи БПД важливо насамперед показати, що ми поруч. Дати контакти, як отримати правову допомогу у зручний для себе спосіб – як у центрі правової допомоги, так і дистанційно.
Сітілайти та банери