Стратегія системи БПД
Автор: Бутенко Анна   Додано:17 лютого 2022   Переглядів:141   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

129001; Затверджено стратегію системи БПД на 2021-2024 роки
Це офіційний документ, що відображає вектори і пріоритетні напрями розвитку системи БПД на найближчі три роки з огляду на актуальні правові проблеми та потреби людей. Її положення є визначальними для формування планів діяльності системи БПД як на короткостроковий, так і середньостроковий періоди.
Уперше до розроблення стратегії були залучені всі працівники системи БПД. В її основу покладено людиноцентричний підхід до правосуддя, який передбачає розуміння та реагування на правові потреби громадян.
128172;«Система безоплатної правової допомоги працює для громадян, тому дорожньою картою наших трансформацій є потреби суспільства. У центр ми ставимо інтереси конкретної людини в питаннях доступності правосуддя та його реалізації. Для нас важливо донести до кожного українця та українки, які вони мають права, які ознаки того, що ці права порушуються та як реагувати на такі порушення, зокрема, як у вирішенні правових проблем допомагає система БПД», – зазначив в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.
Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3uHhAPi
Стратегія системи БПД