Веб-портал міста Люботин » Головна » 1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана

 1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана
Автор: Svetlana   Додано:1 жовтня 2018   Переглядів:880   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

        1 жовтня в  Україні відзначається

День людей похилого віку та День ветерана.


 Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

 Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це найповажніші представники громади , які зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край. Хто на фронті чи в тилу робив усе можливе аби наблизити перемогу. 

  Дорогі ветерани! Які б важкі часи не переживала нині Україна, ми завжди будемо вдячні вам, за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього! Ви на прикладі власного життя довели:українці-сильна нація,  здатна побудувати власну, сильну Державу.

   Тож, прийміть слова глибокої вдячності за багаторічну працю, вірну службу, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Нехай завжди Вас оточує увага і піклування рідних і близьких. Довгих Вам років життя, міцного здоров’я та мирного неба!

 

 

З повагою

Люботинський міський  голова

 Л.І.Лазуренко