Веб-портал міста Люботин » Головна » При вітання міського голови з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана

 При вітання міського голови з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана
Автор: Chekardina   Додано:29 вересня 2017   Переглядів:1384   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

При вітання міського голови з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана

 1 жовтня в  Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана


Турбота про найповажніших представників громади – одне з приорітетних завдань держави. Саме вони  зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави.

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося їм  пережити.  Пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через все своє життя.

Сьогодні чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. З кожним роком ми, нажаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край.

.

Шановні представники старшого покоління!

 
    Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

 Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові, душевного спокою та мирного неба!

 

З повагою

Люботинський міський  голова

                                       Л.І.Лазуренко