Щиро вдячні!
Автор: Svetlana   Додано:16 січня 2020   Переглядів:365   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громади. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть працювати на благо України.

Це , як ніхто, добре розуміє наш міський голова  Лазуренко Леонід Іванович, який посприяв виділенню коштів з міського бюджету для придбання нових сучасних меблів у Люботинську дитячу музичну школу.

Педагогічний колектив та учні школи висловлюють щиру подяку депутатам Люботинської міської ради на чолі з міським головою за  вагомий внесок у зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу. Дякуємо, що маєте бажання і прикладаєте зусилля для того, щоб для розвитку наших юних музикантів було створено належне середовище і вони здобували освіту  в комфортних умовах. 

Дякуємо всій команді ТОВ «Меблікс» за чудову якість меблів та гарний сервіс при обслуговуванні. Якість ваших виробів на вищому рівні, дизайн, матеріали і фурнітура все відповідає нашому замовленню і нашому уявленню.

 

Щиро вдячні!
Щиро вдячні!
Щиро вдячні!
Щиро вдячні!

Колектив Люботинської ДМШ