Веб-портал міста Люботин » Головна » Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.

 Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.
Автор: Chekardina   Додано:8 травня 2020   Переглядів:349   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

У ці урочисті свята ми схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої Світової війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства. 

Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Вітчизни.  

Бажаємо вам міцного здоров’я, бадьорості духу, сонця та добра під мирним українським небом! Хай не болять Ваші рани, здоровими та щасливими ростуть Ваші онуки, у родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

Директор Люботинської ЦБС О.В.Алісова