Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Л. Лазуренка

 Привітання міського голови Л. Лазуренка
Автор: Chekardina   Додано:7 травня 2021   Переглядів:212   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання міського голови Л. Лазуренка

Шановні мешканці Люботинської міської територіальної громади! 

 

 

    У ці травневі дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 76 років тому здобував перемогу над нацизмом.

    Та скільки б не минуло часу, День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах.

    Цього дня  ми схиляємо голови перед тими,  хто віддав життя за рідну землю, вклоняємося перед  подвигом кожного, хто мужньо боровся за свободу Вітчизни, згадуємо  всіх, чиє життя забрала війна, хто  поліг у жорстокому бою, хто після перемоги помер від ран…

   Ми славимо тих, хто  пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні, хто самовіддано працював у тилу, піднімав з руїн і відроджував рідний край.

    Земний уклін героям війни, які зуміли вижити у страшному пеклі ворожих навал та крізь усе   життя пронести любов до Батьківщини.

    На жаль, сьогодні українська земля знову вимушена відстоювати свою свободу та незалежність. Та військові події на сході України, що досі тривають, показали згуртованість, єдність та  мужність українського народу.

    І саме подвиг ветеранів Другої Світової війни надихає сучасних захисників до нових героїчних вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.


    Шановні ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, працівники тилу, солдатські вдови, діти війни!


    Щиро вітаю вас з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру над головою, спокою і віри у завтрашній день.

    Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни.

    Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

    З Днем пам’яті та примирення! З Днем Перемоги!

 

 

 

З повагою

міський голова        Леонід ЛАЗУРЕНКО