Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!

 Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!
Автор: Svetlana   Додано:1 вересня 2020   Переглядів:378   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

 

Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!

  

   Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом – Днем знань!  Днем, який відкриває світ пізнання та  став по-справжньому святом молодості і надій.

    Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

     Перший день осені завжди особливий, адже він розпочинає важливий період – час навчання. Час здобуття знань, які в подальшому стануть вагомим багажем,  який допоможе орієнтуватися в океані життя та дасть можливість обрати вірну дорогу в майбутнє. Знання – це сила. Без них неможливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту.

   Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї  мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

   Тож, нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе та світу, надихне вас успіхами виховання, а батьків – гордістю за своїх дітей. Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу та родину!

     Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним!

У добру путь за знаннями!

 

З повагою,

Міський голова                                                                  

Леонід ЛАЗУРЕНКО