Веб-портал міста Люботин » Головна » Участь у обласному чемпіонаті дитячих та юнацьких команд КВК

 Участь у обласному чемпіонаті дитячих та юнацьких команд КВК
Автор: Lubotin   Додано:5 лютого 2011   Переглядів:1242   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Участь у обласному чемпіонаті дитячих та юнацьких команд КВК

 

 

Усім знайомі слова пісні:

 

"Батько і мати - два сонця гарячих,

Що нам дарують надію і тепло.

Батько і мати ... У долі дитячій

Треба, щоб кривди між них не було..."

 

Так, батько і мати - найрідніші і найближчі кожному з нас люди. Від них одержуємо життя, вони виховують і вчать, вкладають у наші вуста красиві і добрі, а під час - веселі та дотепні слова рідної мови.

Мабуть, саме тому тема обласного чемпіонату дитячих та юнацьких команд КВК, який проходив 29 січня 2011 року у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості, звучала так: "Батьки і діти".

Протягом останніх двох десятиліть команда "Форсаж" Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 є одним із найактивніших учасників гри в Харківській області, неодноразово ставала призером і по праву вважається однією із провідних в шкільній Лізі КВК. Ряд її колишніх гравців вийшли на велику сцену, а Криницький Богдан, у складі команди Харківського університету внутрішніх справ, став чемпіоном СНГ. Ось і в квітні 2010 року вона стала переможцем обласних змагань.

Влітку 2010 року більшість із чемпіонського складу команди пересіла на студентські лави Харківських та Київських Вузів, "Форсаж" значно помолодів..

Але дружба, взаємоповага, відповідальність - риси, які так наполегливо виховує в дітях педагогічний колектив школи - залишились. Підтвердженням цього став результат січневої першості. "Форсаж" знову виборов право грати в суперфіалі.

До складу команди ввійшли:

Прибилов Денис (6Б) - капітан, Задьорна Тетяна (9А), Саєнко Лілія (8В), Омеляненко Сергій (9Б), Давидов Сергій (8В), Бурда Микола (8Б), Лежавська Влада (8Б), Санжаровська Оксана (8Б), Мартиненко Вероніка (8Б), Білоусова Олена (9А), Глущенко Артем (4Б), Коваленко Микита (4Б)

Готували команду:

Мозгова Лариса Миколаївна, Гончаренко Тетяна Іванівна, Ключко Яна Павлівна.

Висловлюємо щиру подяку Почесному громадянину м. Люботина Нечипоренку Олександру Сергійовичу і міському голові Теличку Володимиру Олексійовичу за організаційну та матеріальну допомогу обдарованим дітям.

 

Участь у обласному чемпіонаті дитячих та юнацьких команд КВК

 

Вітаємо наших юних земляків з визначним успіхом! Бажаємо їм та талановитим вчителям школи подальших творчих злетів!