Веб-портал міста Люботин » Головна » Профінформаційний захід для дітей - сиріт

 Профінформаційний захід для дітей - сиріт
Автор: Lubotin   Додано:16 лютого 2011   Переглядів:1745   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

15 лютого 2011 року в Люботинській загальноосвітній школі-інтернаті для дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклуванняв Люботинським центром зайнятості був проведений профорієнтаційний захід «Крок за кроком до майбутньоъ професыъ» для вихованців закладу.

З метою надання адресних соціальних послуг неповнолітнім особам, які перебувають в інтернаті , ознайомлення їх зі світом професій, формування готовності до усвідомленого професійного вибору до участі в профорієнтаційному заході були запрошені соціальні партнери : служба у справах дітей виконкому Люботинської міської ради, Люботинський міський центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді.

 

Профінформаційний захід  для дітей - сиріт

 

В рамках цього заходу спеціалістами нашого центру було проведено професійне тестування щодо професійного самовизначення у відповідності до нахилів та здібностей дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також було проведено тренінг з учнями 5-8 класів «Шлях який обираєш ти» волонтерами з числа студентів вищих навчальних закладів. З учнями молодших класів був проведений профорієнтаційний урок «Я і моя майбутня професія» .

Діти з задоволенням йшли на контакт, відповідали на цікавлячі нас питання стосовно вибору майбутньої професії та продовження навчання в навчальних закладах, а також щодо їх інтересів та вподобань.

 

Начальник відділу надання соціальних послуг

Люботинського МЦЗ А.Варламова.