Веб-портал міста Люботин » Головна » Свято Люботинської територіальної громади. Святкування Дня селища Манченки

 Свято Люботинської територіальної громади. Святкування Дня селища Манченки
Автор: Lubotin   Додано:6 вересня 2021   Переглядів:169   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Свято Люботинської територіальної громади. Святкування Дня селища Манченки

Організатори заходу – міська рада та Манченківський селищний клуб

 


 

У першу суботу вересня традиційно відзначається День визволення та День селища у с. Манченки. Цей рік манченківці відзначали свята уже в статусі мешканців Люботинської міської територіальної  громади.

Гостинне подвір’я Манченківської загальноосвітньої школи зустріло перших відвідувачів виставкою декоративно-прикладного мистецтва «Таланти Манченків». На святково прикрашеній сцені виступали народні колективи із сусідніх селищ, які приїхали привітати мешканців та привезли у подарунок «Віночок українських пісень».

Голова громади Леонід  Лазуренко привітав мешканців із святами,  побажав добробуту,  подальшого розквіту, розвитку та вручив Грамоту за вагомий особистий  внесок у забезпечення роботи галузі, високий професіоналізм, відданість обраній справі Ірині ТКАЧЕНКО, лікарю загальної практики – сімейному лікарю КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та Подяку Олександру КАПЛУНУ - вчителю математики Манченківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Люботинської міської ради. Також Подяками були нагородженні вокальний колектив «Надія», вокальний ансамбль «Струни душі» та «Червона калина» Солоницівської селищної ради.

Свято продовжив концерт творчих колективів Манченківського селищного клубу. А для дітей у цей час працювали аніматори, які проводили для них цікаві розважальні заходи та конкурси, за які дітлахи отримали призи від міської ради.

На цьому подарунки не закінчилися. Далі відбувся концерт артистів відділу Харківської обласної філармонії  «Вітальна листівка» та концерт вокального колективу «Квітка». Завершилися заходи святковою дискотекою.