Веб-портал міста Люботин » Головна » 11 вересня - День фізичної культури і спорту України

 11 вересня - День фізичної культури і спорту України
Автор: Lubotin   Додано:11 вересня 2021   Переглядів:182   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

11 вересня - День фізичної культури і спорту України



 

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка

Шановні спортсмени, тренери, фахівці галузі фізичної культури та спорту, ветерани спорту, прихильники фізкультурно-спортивного руху та  здорового способу життя Люботинської міської територіальної громади!


Щиро вітаю усіх вас із Днем фізичної культури та спорту України. Це свято  об’єднує людей сильних духом, мужніх , наполегливих, які прагнуть до самовдосконалення,  залучають до своїх лав прихильників здорового способу життя,  сприяють розвитку галузі фізичної культури та спорту.

Ваші спортивні досягнення – це гордість громади, це приклад для наслідування молодшому поколінню , це показник вірного руху нашої держави до здорової нації. Єдиною командою когорти спортсменів та влади Україна досягне високого рівня здоров’я населення і виховання достойного молодого покоління.

Люботинська міська рада, у свою чергу, проводить наполегливу системну роботу для зміцнення та покращення матеріальної бази галузі у нашій громаді та створення умов, які відповідають сучасним стандартам.    

З нагоди свята бажаю усім вам  міцного здоров’я, досягнення нових рекордів, впевненості у вірності вибраного шляху, миру та злагоди у ваших родинах!

 

З повагою,
Міський голова                                                          
Леонід ЛАЗУРЕНКО