Веб-портал міста Люботин » Головна » Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!

 Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!
Автор: Chekardina   Додано:8 квітня 2022   Переглядів:423   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Працюємо і тримаємося в умовах війни, задля нашої Перемоги, в яку ми так віримо, і яку впевнено наближають наші героїчні Збройні Сили. Безмежна вдячність всім нашим мужнім і безстрашним захисникам.
Ситуація в Люботинській міській громаді залишається контрольованою, оперативний штаб працює в режимі 24/7. Працівники комунальних служб, вже на сьогодні стратегічної галузі, забезпечують безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Працюють сумлінно, злагоджено і без вихідних.
Відділення Укрпошти ще наприкінці березня розпочало виплату пенсій за квітень для наших громадян, і вже її отримали 50% наших мешканців. Соціальні служби продовжують надавати гуманітарну допомогу продуктовими наборами для багатодітних сімей, одиноких громадян та сімей вимушених переселенців. На сьогодні продовольчі набори отримали 7864 громадян різних пільгових категорій, в тому числі сім’ї переселенців та сім’ї наших захисників.
Мешканці громади виявляють високу згуртованість і єдність, і кожен на своєму місці активними діями працює на спільну Перемогу. Майже з перших днів війни у нас сформувалася невтомна команда волонтерів, яка постійно займається пошуком благодійних фондів для отримання гуманітарної допомоги, займається доставкою гуманітарних вантажів, ліків, організовує щоденне гаряче харчування для всіх, хто потребує. І не зважаючи на емоційну втому, всі вони самовіддано працюють для єдиної мети – Перемоги. Дякуємо їм за патріотизм, добросердечність і мужність. Разом – ми сильні! Тримаймося разом!
Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!
Слава Україні! Її Героям Слава!