Веб-портал міста Люботин » Головна » вже 63 день мужнього протистояння України ординським полчищам. Збройні Сили України впевнено наближають Перемогу, в яку ми всі віримо.

 вже 63 день мужнього протистояння України ординським полчищам. Збройні Сили України впевнено наближають Перемогу, в яку ми всі віримо.
Автор: Chekardina   Додано:27 квітня 2022   Переглядів:489   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Друзі, тримаємося! Вторгнення росії в лютому місяці спричинило тяжкі страждання нашого народу. І хоча це стало викликом для нашої країни і влади, яка була орієнтована на мирне життя, але народ не розгубився, а об’єднався в єдиному пориві боронити рідну землю і допомагати тим, кому найважче.

 

І сьогодні вже 63 день мужнього протистояння України ординським полчищам. Збройні Сили України впевнено наближають Перемогу, в яку ми всі віримо.

 

Але Перемога, на превеликий жаль, дається ціною людських життів, життів найкращих воїнів. І сьогодні міська громада віддаватиме останню пошану своїм Героям – Олександру Павленку і Андрію Гнідець. А російській федерації не буде ні виправдання, ні пробачення.

 

Із непохитною вірою в Перемогу Люботинська міська громада щодня працює над вирішенням важливих завдань життєдіяльності громади.

 

Оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, координує роботу комунальних і соціальних служб міської ради, які працюють без вихідних, у посиленому режимі, й оперативно виконують всі завдання, що виникають в умовах воєнного стану.

 

У форматі дистанційного навчання проводяться заняття в освітніх закладах учнів громади та дітей із сімей вимушених переселенців. Заклади охорони здоров'я працюють у черговому режимі, аптеки, магазини також.

 

Ми сильні, коли ми – разом! Довіряємо нашим Збройним Силам!

 

Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!

 

Слава Україні! Її Героям Слава!