Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті!

 Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті!
Автор: Lubotin   Додано:1 липня 2022   Переглядів:325   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті!

 

Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті! Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті!


 

Йде визвольна війна. Народ України з першого її дня дає гідну відсіч ворогові, і щодня захисники своєю кров’ю та потом виборюють свободу України.

Але війна забирає найкращих. У Люботинській громаді знову втрата – 27 червня під населеним пунктом Коробочкине Чугуївського району, при виконанні бойового завдання, у запеклому бою проти російських окупантів загинув Дмитро Іщенко, 1994 року народження.
Це непоправна втрата для родини та нашої громади. У цю гірку мить ми поділяємо горе близьких загиблого, і в глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам’яттю й подвигом захисника України Дмитра Іщенка.
Дмитро народився у нашому місті, але дитинство провів у селищі Обіточне Бердянського району. Закінчив професійно-технічне училище за спеціальністю водій та працював у місті Харкові.
У березні став захисником, і захищав Україну у Національній гвардії, де був кулеметником. Але, на жаль, війна не пощадила молодого бійця. Та Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті.
Вічна пам’ять і вічна шана Герою.
Ми не забудемо! Ми не пробачимо!
Віддати останню шану Герою можна буде сьогодні, 1 липня, о 13:00 на кладовищі № 3, вул. Східна (Бочанівка - Сухий ярок).