Веб-портал міста Люботин » Головна » Життя не перемогти, допоки живе любов і поки народжуються діти!

 Життя не перемогти, допоки живе любов і поки народжуються діти!
Автор: Lubotin   Додано:17 жовтня 2022   Переглядів:278   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Життя не перемогти, допоки живе любов і поки народжуються діти!

Життя не перемогти, допоки живе любов і поки народжуються діти!


В Україні триває війна, з перших її днів народ об’єднався у могутній кулак спротиву, чоловіки і жінки стали на захист рідної землі, своїх сімей та домівок.

Підступний ворог сподівався знищити українців, посіяти зневіру, змусити нас відмовитися будувати майбутнє на рідній землі, створювати нові родини й народжувати дітей. Однак кохання всесильне і непереможне, і жодна війна не зупинить прагнення людей створити своє родинне гніздечко й жити в родинному затишку. Тож сповнені віри в Перемогу молоді люди створюють сім’ї, і хоча весілля відбуваються без пишності та великої кількості гостей, але із величезною глибиною почуттів і серйозними намірами мати міцне подружжя на все життя.
З початку війни сімейні союзи стали ще міцнішими; і в нашій міській громаді, в порівнянні з минулим роком, значно скоротилася кількість розлучень: з початку агресії росії тільки 13 пар розірвали свої подружні стосунки, а з початку року в громаді зареєстровано 133 шлюби.
Минулого тижня у міській громаді люблячу сім’ю створили Ярослав та Ірина.
Дорогі наші молодята, ми щиро вітаємо вас і бажаємо вам взаємного кохання та багато щасливих років після Перемоги у рідній мирній Україні.
Ми переможемо, і все буде Україна!