Шановні друзі!
Автор: Lubotin   Додано:19 грудня 2022   Переглядів:209   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні друзі!



 

Прийміть найщиріші вітання з Днем Святого Миколая! День Святого Миколая Чудотворця – одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, є передвісником зимових свят, на які із таким нетерпінням чекає малеча.

  Українці протягом багатьох сторіч вважають Святого Миколая своїм покровителем і шанують, як свого захисника. Кожен із нас знає про добрі справи, які робив Миколай, допомагаючи бідним і знедоленим, та показуючи людям приклад християнського милосердя і скромності. Він прославився своєю готовністю допомогти кожному, хто того потребує. Наймолодшим Святий Миколай приносить подарунки, а дорослих спонукає допомагати ближнім. І під час війни неймовірні українці протистоять росії, відвойовують свої землі, захищають своїх людей, волонтерять, донатять мільйони гривень і знаходять рішення навіть у безвихідних ситуаціях. Кожен намагається тримати стрій і допомагати, чим може, щоб забезпечити фронт і захистити тил, бо Україна – це наш спільний дім.
  У ці святкові дні з присмаком війни й тривоги країна-терорист традиційно намагається якомога болючіше вдарити по українській армії і економіці. Але ми твердо віримо у Перемогу над ворогом, у перемогу добра над злом.
  Бажаю, аби ніхто й ніколи не залишався наодинці з бідою, а щоб завжди поруч з тими, хто потребує, були люди, які зможуть допомогти так само, як це робив Миколай Чудотворець, оточуючи всіх любов’ю і турботою.
Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини й принесе довгоочікуваний мир у нашу державу, а чудо Миколая не омине жодної домівки і наповнить теплотою серця всіх дітей та дорослих.
Бажаю родинного затишку, достатку, мирного неба і Перемоги.
Зі святом!???????? Все буде Україна!???????? ???????? ????????
З найкращими побажаннями
міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО