Веб-портал міста Люботин » Головна » Традиційно вітаємо дітей з Днем Святого Миколая.

 Традиційно вітаємо дітей з Днем Святого Миколая.
Автор: Lubotin   Додано:18 грудня 2010   Переглядів:1271   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Доброю традицією в нашому місті є проведення акції "Вітаємо дітей з Днем Святого Миколая". Депутати минулих скликань завжди брали участь у цій акції: відвідували дітей, які мешкають в сім'ях опікунів, дарували солодощі, не забували про подарунки для вихованців ліцею та Люботинської обласної школи–інтернату для дітей–сиріт. Напередодні свята зустрічались із дітьми, брали участь у театралізованих дійствах в цих закладах.

 

Традиційно вітаємо дітей з Днем Святого Миколая.

 

Ініціативу депутатів минулих скликань підхопили і депутати Люботинської міської ради VI скликання.17 грудня в приміщенні дитячої музичної школи відбулась зустріч депутатів Люботинської міської ради з опікунами та підопічними. Для дітей відділ культури підготував театралізоване дійство. Міський голова Теличко В. О. подякував опікунам за їх високі людські якості, чуйне серце, любов, увагу та турботу, яку вони дарують дітям, що залишились без батьківського піклування.

Від депутатів Люботинської міської ради міський голова Теличко В.О. та секретар ради Гільова Л.В. вручили дітям-сиротам солодкі подарунки та побажали міцного здоров'я, успіхів у навчанні, веселих новорічних та різдвяних свят.

Це перша ініціатива депутатів цього скликання, яка стане початком доброчинних справ нашого депутатського корпусу.

 

Депутат Люботинськоїміської ради

Гречко О.

 

 

Традиційно вітаємо дітей з Днем Святого Миколая.