Веб-портал міста Люботин » Головна » З Україною в серці і з вірою в Перемогу відзначаємо Великдень!

 З Україною в серці і з вірою в Перемогу відзначаємо Великдень!
Автор: Lubotin   Додано:15 квітня 2023   Переглядів:291   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

З Україною в серці і з вірою в Перемогу відзначаємо Великдень!

Шановні друзі! Щиро вітаю зі святом світлого Христового Воскресіння!

 



 


    Це другий Великдень, найважчий у нашому житті, який ми відзначаємо в умовах визвольної війни. Мирний народ України бореться зі злом, яке уособлюють російські окупанти. За цей час увесь світ побачив незламність, стійкість і єдність українського народу, самовідданість, невтомність  волонтерів та мужність Збройних сил.
  І сьогодні добрими словами згадаємо захисників, які боронять рідну землю і дають нам впевненість, що все буде добре, та роблять все можливе, щоб ми гідно зустріли Великдень. Віддамо і дань пам’яті загиблим Героям!
  Цьогорічне Великоднє свято дає особливу надію для України – як Ісус Христос переміг смерть, так і добро обов’язково переможе московське зло. І хай наші надії справджуються.
   Нехай Світле Христове Воскресіння надає нам сили перебороти всі труднощі, які випали на долю нашої держави, принесе довгоочікувану Перемогу, родинам – мир, щасливу долю і довгий вік; і кожному, хто не мислить себе поза Україною, подарує оптимізм, надію та спонукає до єдності задля рідної Батьківщини.
Здоров’я, сил та успіхів у добрих справах.
Зі святом Христового Воскресіння! Христос Воскрес! Воскресне Україна!
 
З повагою,
міський голова               ЛЕОНІД ЛАЗУРЕНКО