Веб-портал міста Люботин » Головна » Спартакіада Люботинської міської територіальної громади з масових видів спорту серед працівників організацій, підприємств і установ міста! (Гирьовий спорт, шашки)

 Спартакіада Люботинської міської територіальної громади з масових видів спорту серед працівників організацій, підприємств і установ міста! (Гирьовий спорт, шашки)
Автор: Svetlana   Додано:5 червня 2023   Переглядів:127   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Спартакіада Люботинської міської територіальної громади з масових видів спорту серед працівників організацій, підприємств і установ міста! (Гирьовий спорт, шашки)

  02 червня 2023 року Комунальний заклад «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів III етап змагань, в рамках Спартакіади Люботинської територіальної громади серед підприємств і установ. Програма масових змагань включала гирьовий спорт (2 учасника, 1 представник) і шашки (3 учасники, 1 представник).

  Гирьовий спорт (гиря 24 кг) зібрав найсильніших представників підприємств і установ у цей день. Важкий, виснажливий вид змагань показав силу і витривалість спортсменів – любителів спорту, їх мужній характер і жагу перемогти. У командному заліку, де підраховувалися загальний результат двох учасників, перемогу, а з нею і командний Кубок здобула команда ВП «Моторовагонне депо Люботин» у складі: Жиров Анатолій, Вакуленко Олександр, Козаренко Ольга, II місце у команди «Освіта», у складі: Загнойко Роман, Кибальник Олександр, III місце посіла команда «4 ДПРЗ ГУ ДСНС» України у Харківській області, у складі: Вікулов Сергій, Бердін Євген. Судді двох змагань: Сергій СИДОРЕНКО, Юрій УДЯНСЬКИЙ, Сергій ГЛУШКО.

   У командних змаганнях із шашок, де підраховувалися теж результати всіх трьох учасників, перемогу, а з нею і  Кубок, здобула теж команда ВП «Моторовагонне депо Люботин» у складі: Лутицький Станіслав, Шевченко Олександр, II місце у команди «Освіта», у складі: Яловенко Андрій, Загнойко Роман, Дзюбенко Олексій, III  місце посіла команда «Виконком» ЛМР у складі: Валькова Валентина, Крюченко Наталія, Сльота Аліна.

   Команда – переможець отримала кубки, командні дипломи і індивідуальні грамоти, а команди – призери командні дипломи і індивідуальні грамоти відповідних ступенів від Комунального закладу «Спорт для всіх» Люботинської міської ради.

 

КЗ МЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»

ЛЮБОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ДИРЕКТОР ЮРІЙ УДЯНСЬКИЙ

 

Посилання на фото: http://lubotin-rada.gov.ua/news/id/9856