Веб-портал міста Люботин » Головна » 3 червня - Міжнародний Олімпійський день

 3 червня - Міжнародний Олімпійський день
Автор: Lubotin   Додано:23 червня 2023   Переглядів:78   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

3 червня - Міжнародний Олімпійський день



Олімпійські ігри вони проходять раз на чотири роки. Перемога на таких змаганнях є великим досягненням


Найважливіші спортивні змагання, до яких багато хто зі спортсменів готуються більшу частину свого спортивного життя, – це Олімпійські ігри. Зимові та літні, вони проходять раз на чотири роки. Перемога на таких змаганнях є великим досягненням. 
Люботинська  громада пишається тим, що у літній Олімпіаді 2021 року, яка проходила у Японії , наша люботинка Катерина РЕЗНІК завоювала срібну медаль у змаганнях з синхронного плавання.  Так її ім’я назавжди буде вписано у історію  нашої незалежної держави. Катерина є достойним прикладом для наслідування своїм юним землякам. 
У лютому 2022 року у наше нормальне життя увірвалася російська агресія. Багато українських спортсменів пішли захищати нашу свободу на полі бою, багато з них продовжує  перемагати на спортивних турнірах, відстоюючи  честь України та своєї малої Батьківщини. Разом вони наближають нашу перемогу, стримують ворога , щоб найближчим часом діти змогли знову повернутися за парти, у спортивні зали на уроки фізичної культури, на стадіони , на футбольні поля, на заняття у спортивні школи. 
Олімпійських вогонь – символ чистоти, прагнення досконалості та боротьби за перемогу, також він є символом миру та дружби. Прометей приніс вогонь людям. Наші Прометеї на фронті та у спортивних баталіях виборюють мир та спокій для народу України! 


Відділ культури, молоді та спорту  
Люботинської міської ради

 

3 червня - Міжнародний Олімпійський день

3 червня - Міжнародний Олімпійський день