Веб-портал міста Люботин » Головна » Війна продовжує сіяти горе, забираючи найкращих синів українського народу.

 Війна продовжує сіяти горе, забираючи найкращих синів українського народу.
Автор: Lubotin   Додано:15 серпня 2023   Переглядів:104   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Війна продовжує сіяти горе, забираючи найкращих синів українського народу.

Війна продовжує сіяти горе, забираючи найкращих синів українського народу.


І в нашій міській громаді знову тяжка, напоправна втрата – у визвольній війні з росією загинув воїн Мікаель Іщенко, 26.09.2002 р. н.

Невимовний біль стиснув серце, коли ми дізналися про смерть юного патріота. Ми знали його, як надзвичайно талановиту людину – він захоплювався хореографією, поезією. Закінчив КЗ «Харківський фаховий вищий коледж мистецтв» та два курси Харківської державної академії культури.

Із 6 серпня 2022 року Мікаель добровольцем захищав Україну. Всі думки Героя, всі його почуття були пов’язані з любов’ю до Вітчизни, Мікаель говорив, що пишається тим, що він громадянин України і пишається своїми співвітчизниками. До останнього свого подиху мужньо боровся з ворогами, і 13 серпня під селищем Білогорівка Луганської області Мікаель віддав своє життя за те, що любив найбільше – свою Батьківщину.

Нам тяжко сприймати звістки про загибель наших захисників, але особливо тяжко змиритися із такою втратою рідним і близьким загиблого. Та війна безжальна, вона не щадить ні військового, ні мирного мешканця. І якби не патріоти-захисники, наше місто, наша область та й вся Україна були б уже під окупацією. Ми глибоко вдячні всім воїнам, які нас захищають, але ми в неоплатному боргу перед тими, хто загинув.

У глибокій скорботі схиляємо низько голови перед подвигом Героя, який боронив рідну землю і віддав своє життя за Україну. Щиро співчуваємо рідним Мікаеля, поділяємо їх невимовний біль і незагойну сердечну рану.

Ми ніколи не пробачимо ворогу смерті українців, і навчимо й наступні наші покоління ніколи не пробачати ворогам.

Вічна пам’ять і вічна слава Герою. Царство небесне світлій душі.

Герої не вмирають.

Про дату і місце поховання захисника повідомимо пізніше.