Веб-портал міста Люботин » Головна » 17 квітня обірвалося життя командира 2 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки військової частини Блізнякова Андрія Семеновича, 11.06.1968 р.н.

 17 квітня обірвалося життя командира 2 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки військової частини Блізнякова Андрія Семеновича, 11.06.1968 р.н.
Автор: Lubotin   Додано:21 квітня 2023   Переглядів:158   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

17 квітня обірвалося життя командира 2 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки військової частини Блізнякова Андрія Семеновича, 11.06.1968 р.н.

Вічна пам’ять і слава Герою. Безмежна вдячність за вірність Батьківщині. Ми не забудемо і не пробачимо!



Слава Героям України!

Війна продовжує сіяти горе, забираючи найкращих синів українського народу, які без найменших вагань і роздумів стали на захист України. Ціна майбутньої Перемоги стає щоразу вищою. Ми все частіше прощаємося з нашими відважними і мужніми земляками.

І знову страшна звістка сколихнула громаду – 17 квітня обірвалося життя командира 2 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки військової частини Блізнякова Андрія Семеновича, 11.06.1968 р.н., справжнього патріота, воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у боротьбі з російськими агресорами. Андрій загинув у районі населеного пункту Бахмут Донецької області від тілесних ушкоджень, несумісних із життям, отриманих в результаті обстрілу противника.

Андрій був щирим і принциповим, любив своє місто, свою родину, рідну землю. І ще так багато життєвих планів було в нього попереду, та всі їх одним розчерком перекреслила жорстока війна.

Неможливо загоїти нестерпний біль і гіркоту від втрати рідної людини, та світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав, любив і поважав Андрія.

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі і сумуємо разом із сім’єю.

Пам’ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях. Перемога України у війні стане найкращим вшануванням пам'яті усіх загиблих воїнів. Ми свято віримо, що Україна переможе.

Вічна пам’ять і слава Герою. Безмежна вдячність за вірність Батьківщині.

Ми не забудемо і не пробачимо!

Про дату поховання захисника Андрія Блізнякова повідомимо пізніше.