Веб-портал міста Люботин » Головна » Згадаємо полеглого Героя

 Згадаємо полеглого Героя
Автор: Lubotin   Додано:20 лютого 2024   Переглядів:24   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Згадаємо полеглого Героя



Ігор Орєхов

Війна, підступно розв’язана росією, принесла на нашу землю розруху та тисячі загиблих і поранених українців. Сотні тисяч Героїв, вірних синів і дочок України, гідно тримають стрій у цій визвольній війні. І будуть боротися, допоки не звільнять від окупанта свою рідну землю, виявляючи стійкість, витримку, мужність і незламність. Завдяки їм, Україна була, є і буде!

Доземний уклін, наша вдячність і вічна пам’ять воїнам-Героям, що без вагань віддали життя за рідну землю. Вони тримають небо над нами й назавжди залишаться в наших серцях.

Орєхов Ігор на початку війни задля порятунку своєї сім’ї виїхав із окупованого Бердянська до м. Люботина. Займався волонтерською діяльністю, а 28 жовтня 2022 р. пішов захищати Батьківщину. Був радіотелефоністом відділення управління командира батальйону взводу зв’язку ДШБ військової частини. Серед побратимів користувався авторитетом та всіляко підтримував бійців у найважчі години бойових дій.

Під час чергового артилерійського обстрілу 20 лютого 2023 р. загинув у бою за незалежність України поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області. Тіло захисника довгий час не могли ідентифікувати, так як ДНК-експертиза вимагала багато часу. І тільки 5 травня з військовими почестями був похований на Гиївському цвинтарі.

Герої не вмирають, а назавжди залишаються у вдячній людській пам’яті.

Ми не забудемо і не пробачимо!